ویروس آنفولانزا ژن Secrets
ویروس آنفولانزا ژن Secrets
Blog Article
آنفولانزا یکی از جدیترین بیماریهای ویروسی است که سالانه تعداد زیادی از مردم را بیمار میکند. در بعضی از موارد، آنفولانزا میتواند کشنده باشد.
ابتلا به ویروس آنفولانزا از طریق تنفس ذرات و قطرات تنفسی
معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده میشود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.
استفاده از بخور اوکالیپتوس به بهبود علائم و باز شدن مسیر تنفسی کمک میکند.
در کودکان تمایز قائل شدن بین بیماری آنفولانزا و سرماخوردگی کار دشواری است. اگر فرزندتان تب بالا یا سایر علائم شدید را ندارد، احتمالا به سرماخوردگی مبتلا شده است.
برای ساخت واکسن آنفلوآنزا، محققان از شایعترین سویههای ویروس استفاده میکنند. آنفولانزا تیپ b بعد از تزریق واکسن، بدن علیه آن سویهها آنتیبادی ترشح میکند تا از شما در برابر ویروس محافظت کنند.
اکسپکتورانتها: این داروها به کم کردن ترشحات سینوسی کمک میکنند و سردرد و سرفه را تسکین میدهند.
سالمندان، کودکان، زنان باردار، کادر درمان، افراد مبتلابه چاقی، ضعیف بودن سیستم ایمنی
دریافت واکسن: از مهمترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا میشود، تزریق واکسن آنفولانزا میباشد.
میوهها و سبزیجات تازه باید بهوفور مصرف شوند. دستها باید به طور مکرر شسته شوند. استفاده از ماسک برای کاهش شیوع بیماری مناسب است.
گلودرد: سرفههای ناشی از آنفلوآنزا به سرعت به گلودرد منجر میشوند. البته ویروس آنفلوآنزا میتواند بدون سرفه هم باعث تورم گلو شود.
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
علاوه بر آب، آبمیوهها و سبزیجات، دمنوشها و سوپهای گیاهی از جمله گزینههایی هستند که میتوانند از نظر مایعات بدن را حمایت کنند.
عوارض اسپری دماغی آنفولانزا در کودکان: آبریزش بینی، تب، درد ماهیچه، استفراغ